fbpx
Afvallen checklist

Checklist Blijvend Afvallen

Raak deze week nog de eerste kilo’s kwijt met de kant en klare stappen uit deze checklist.

En deze week nog de eerste kilo’s kwijtraken!

Maria, Emma & Lieke hebben de checklist al afgevinkt! ✓

Maria
Lees verder
De checklist heeft mij geholpen om op een goede manier te beginnen met afvallen. Er staat duidelijk in welke stappen je kunt zetten voordat je begint met afvallen, wat je kunt doen tijdens het afvallen en hoe je het afvallen makkelijker vol houdt. Een echte aanrader!
Emma
Lees verder
Ik vind het een hele handige checklist! Ik heb meerdere "ohja-momentjes" gehad tijdens het lezen.
Lieke
Lees verder
Erg handige checklist om door te lezen als je het even niet meer weet. Ik heb de mijne op mijn koelkast hangen. Echt top!

Je bent er bijna!

Waar mag de checklist naartoe sturen?

Afvallen checklist